Vesijohto- ja viemärityöt osaajilta Jyväskylästä

K-S Putki&Kaivuu Oy tekee vesijohto- ja viemärityöt ammattitaidolla sekä uudisrakennuksiin että saneerauskohteisiin Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomen alueella. Saat yritykseltämme myös kaikki muut tarvitsemasi LVI-palvelut: lämmitysjärjestelmien asennukset, ilmastointityöt sekä KVV- ja IV-työnjohdon.

Ota yhteyttä!
K-S Putki&Kaivuu Oy

Vesijohtotyöt kaikkiin kohteisiin

Palveluihimme kuuluu vesijohtotöiden suunnittelu ja toteutus. Hoidamme ammattitaidolla urakat omakotitaloissa, kerrostaloissa ja liiketiloissa.

Teemme vesijohtotyöt uudis- ja saneerauskohteissa. Otamme huomioon rakennuksen käyttötarkoituksen, energiatehokkuuden ja tulevaisuuden tarpeet. Käytämme vain laadukkaita materiaaleja, ja pyrimme minimoimaan urakan asukkaille ja tilojen käyttäjille aiheuttamat haitat.

Viemäriasennukset ja -saneeraukset

Palvelumme kattaa viemäriasennukset ja -saneeraukset. Työskentelemme kokemuksella omakotitaloissa, kerrostaloissa ja liiketiloissa. 

Uudisrakennusten viemäriasennuksissa teemme yhteistyötä rakentajan ja muiden urakoitsijoiden kanssa. Siten varmistamme, että työt sujuvat sovitussa aikataulussa ja budjetissa.

 

Saneerauskohteissa teemme ensin kattavan kartoituksen nykyisen viemäriputkiston kunnosta. Tämän jälkeen suunnittelemme ja toteutamme saneeraustyöt asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Useita tapoja saneerata

Vesijohto- ja viemäriremontit voidaan tehdä useilla eri tavoilla. Perinteisessä remontissa seinät ja lattiat avataan ja putket vaihdetaan. Putket voidaan myös esimerkiksi sukittaa. Tällöin vanhojen putkien sisään asennetaan uusi, epoksihartsista valmistettu sukka. Menetelmä on nopeampi ja helpompi eikä aiheuta yhtä paljon pölyä, likaa ja muuta haittaa kuin perinteinen remontti.

 

Sopivan menetelmän valinta riippuu useista seikoista. Ammattitaitomme avulla autamme sinua valinnoista ja suunnittelusta alkaen. 

Tutustu referensseihimme

Olemme ehtineet urakoida jo useissa erilaisissa kohteissa Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa. Asiakkaisiimme on kuulunut esimerkiksi yksityisiä kotitalouksia, taloyhtiöitä sekä erikokoisia yrityksiä.

 

Käy tutustumassa aiempiin työkohteisiimme ja ota yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää.

Toteutuneet työt
Rakennustyökuvake

Teemme vesijohto- ja viemärityöt kokemuksella Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!