Maanrakennus tehokkaalla kalustolla Jyväskylässä ja Keski-Suomessa

K-S Putki&Kaivuu Oy hoitaa maanrakennuksen tehokkaalla kalustolla ja vankalla ammattitaidolla Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomen alueella. Käytössämme on esimerkiksi kuorma-autoja ja pyöräalustainen kaivinkone. Palvelemme yksityisiä kotitalouksia, kuntia ja esimerkiksi rakennusliikkeitä.


Palveluihimme kuuluvat rakennusten pohjatyöt, kunnallistekniikan rakentaminen, pihatyöt sekä salaojien ja sadevesijärjestelmien rakentaminen.

Ota yhteyttä!
K-S Putki&Kaivuu Oy

Rakennusten pohjatyöt

Teemme pohjatyöt omakotitaloihin, teollisuushalleihin ja muihin rakennuksiin. Suunnittelemme ja toteutamme urakan huolellisesti. Varmistamme siten, että rakennus on turvallinen ja kestää käytössä pitkään.

 

Palvelumme kattaa muun muassa maanraivauksen, maanpinnan tasoittamisen, louhinnan ja pohjan kaivamisen. Huomioimme suurien teollisuushallien pohjatöihin liittyvät erityistarpeet.

Lue lisää

Kunnallistekniikan rakentaminen

Olemme kunnallistekniikan rakentamisen ammattilaisia. Palveluihimme kuuluu erityisesti viemärirunkolinjojen uudisrakentaminen ja saneeraus.


Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä urakan muiden osapuolten, kuten suunnittelijoiden ja muiden urakoitsijoiden kanssa. Pidämme huolen siitä, että työt hoidetaan sovitulla tavalla ja ajallaan.

Lue lisää

Pihatyöt

Palvelumme kattavat pihatyöt, mukaan lukien pihojen pohjatyöt, pihojen tasaukset, nurmien istutukset, kivetyksien ja asfalttipohjien teot sekä istutusaltaiden asennukset.

 

Suunnittelemme ja toteutamme pihat toiveidesi ja tarpeidesi mukaisesti. Teemme pihatöitä sekä uusissa että saneerattavissa kohteissa.

Lue lisää

Salaojat ja sadevesijärjestelmät

Suunnittelemme ja asennamme salaojat ja sadevesijärjestelmät uusiin kohteisiin. Teemme myös salaojien ja sadevesijärjestelmien saneerauksia silloin, kun vanhat ovat tulleet käyttöikänsä päähän tai eivät palvele toivotulla tavalla.

 

Huomioimme salaoja- ja sadevesijärjestelmien suunnittelussa kaikki tarvittavat seikat, kuten maaperän tyypin, rakennuksen sijainnin ja ominaisuudet, alueen sademäärän ja lumipeitteen sekä erilaiset viranomaismääräykset.

Lue lisää

Yhteydenottolomake

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

K-S Putki&Kaivuu Oy

Saat meiltä vankkaa ammattitaitoa maanrakennukseen Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!