Monipuoliset LVI-palvelut Jyväskylässä ja Keski-Suomessa

K-S Putki&Kaivuu Oy tarjoaa monipuoliset LVI-palvelut Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomen alueella. Osaamisemme kattaa vesi- ja viemärityöt, lämmitysjärjestelmien asennukset, ilmastointityöt sekä KVV- ja IV-työnjohdon.

Ota yhteyttä!
K-S Putki&Kaivuu Oy

Vesi- ja viemärityöt uudis- ja saneerauskohteissa

Tarjoamme vesijohtotöiden suunnittelun ja toteutuksen ammattitaidolla omakotitaloihin, kerrostaloihin ja liiketiloihin, olipa kyseessä sitten uudisrakennus tai saneerattava kohde. Käytämme laadukkaita materiaaleja ja toteutamme urakan siten, että se haittaa mahdollisimman vähän kiinteistön käyttäjiä. Palvelumme kattaa myös viemäriasennukset ja -saneeraukset. Autamme sopivan saneerausmenetelmän valitsemisessa. Meiltä onnistuvat perinteiset viemärisaneeraukset ja esimerkiksi sukitukset.

Lue lisää

Lämmitysjärjestelmät avaimet käteen -periaatteella

Asennamme erilaiset lämmitysjärjestelmät, kuten öljylämmitteiset lämmitysjärjestelmät, kaukolämpöjärjestelmät ja maalämpöjärjestelmät avaimet käteen -periaatteella. Palvelumme kattaa myös patteriasennukset ja venttiilien vaihdot. Avullamme voit säästää energiaa ja pienentää hiilijalanjälkeäsi.


Tutustu tarkemmin ja ota yhteyttä!

Lämmitysjärjestelmät

Ilmastoinnin suunnittelu ja asennukset

Teemme ilmanvaihtotyöt kotitalouksille aina suunnittelusta asennukseen saakka. Urakoimme sekä uudisrakennuksissa että saneerauskohteissa. Suunnittelussa otamme huomioon useita tekijöitä, kuten rakennuksen ominaisuudet, käyttäjien tarpeet ja energiatehokkuuden.

Asennamme ilmastointikanavistot ja -koneet ammattitaidolla, ja käytämme vain laadukkaita materiaaleja ja komponentteja.
Olemme merkkiriippumaton asennusliike. Autamme sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon.

Lue lisää

KVV- ja IV-työnjohto

Palveluihimme kuuluu KVV- ja IV-työnjohto uudis- ja korjausrakennuskohteissa. Avullamme varmistat, että saat laadukkaasti toteutetut KVV- ja IV-järjestelmät. KVV-työnjohdon avulla varmistamme, että suunnitelmat ovat asianmukaiset. Valvomme myös, että työt tehdään alan standardien mukaisesti ja että työmaalla noudatetaan turvallisuusmääräyksiä. IV-työnjohtaja ohjaa ja valvoo koko ilmanvaihtojärjestelmän toteutusta suunnittelusta asennukseen sekä käyttöönottoon saakka. IV-työnjohtaja myös varmistaa lopuksi, että järjestelmä toimii suunnitelmien mukaisesti.

Lue lisää

Yhteydenottolomake

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Rakennustyökuvake

Saat yritykseltämme monipuoliset LVI-palvelut Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!