KVV- ja IV-työnjohto ammattitaidolla Jyväskylässä ja Keski-Suomessa

K-S Putki&Kaivuu Oy tarjoaa KVV- ja IV-työnjohdon palvelut Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa. Autamme varmistamaan projektisi onnistumisen, olipa kyseessä sitten uusi tai remontoitava omakotitalo, rivitalo tai kerrostalo. Tutustu myös muihin LVI-palveluihimme ja ota yhteyttä!

Yhteystiedot
K-S Putki&Kaivuu Oy

Toimivaa talotekniikkaa

Kiinteistön vesi- ja viemäriasennukset sekä ilmanvaihtoasennukset ovat olennainen osa laadukasta talotekniikkaa. Kyse on esimerkiksi puhtaasta vedestä, viemäröinnistä, toimivasta lämmityksestä ja terveellisestä sisäilmasta.

 

Nämä kaksi järjestelmää ovat tiiviisti yhteydessä toisiinsa ja niiden on toimittava saumattomasti yhteen. Esimerkiksi ilmanvaihtojärjestelmän on otettava huomioon lämmitys- ja kylmäjärjestelmien tuottamat lämpökuormat.

 

Laadukkaat KVV- ja IV-järjestelmät ovat investointeja, jotka maksavat itsensä takaisin pitkällä aikavälillä. Voit varmistaa asennusprojektin onnistumisen valitsemalla avuksesi ammattitaitoisen työnjohtajan − ota yhteyttä!

KVV-työnjohdon tehtäviä

KVV-työnjohtoa tarvitaan kaikissa uudis- ja korjausrakennushankkeissa, joissa tehdään vesi- ja viemärijärjestelmien asennuksia. Työnjohtajan tehtävät alkavat jo suunnitteluvaiheessa. Hän varmistaa, että suunnitelmat ovat asianmukaiset ja täyttävät alan vaatimukset. Asennustyön aikana työnjohtaja valvoo, että työt tehdään alan standardien mukaisesti. Hän myös huolehtii, että työmaalla noudatetaan turvallisuusmääräyksiä.

KVV-työnjohtajan rooli on erittäin tärkeä, sillä kylmä- ja vesijohtoasennukset ovat kriittinen osa rakennuksen talotekniikkaa. Virheellisesti tehdyt asennukset voivat aiheuttaa vakavia vahinkoja ja jopa vaarantaa kiinteistön asukkaiden terveyden.

IV-työnjohdon tehtävät

IV-työnjohtaja toimii asiantuntijana, joka ohjaa ja valvoo koko ilmanvaihtojärjestelmän toteutusta sen suunnittelusta aina käyttöönottoon saakka. IV-työnjohtaja valvoo, että asennukset tehdään suunnitelmien ja määräysten mukaisesti. Hän myös varmistaa lopuksi, että järjestelmä toimii suunnitelmien mukaisesti.

 

Oikein asennettu ja toimiva ilmanvaihtojärjestelmä takaa terveellisen ja turvallisen sisäilman. Kokeneen työnjohtajan avulla voit välttää ongelmat jo etukäteen.

Rakennustyökuvake

Tarjoamme KVV- ja IV-työnjohdon palvelut ammattitaidolla Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomen alueella.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!