Rakennusten pohjatyöt kaikenlaisiin kohteisiin Jyväskylässä ja Keski-Suomessa

K-S Putki&Kaivuu Oy tekee rakennusten pohjatyöt kaikenlaisiin kohteisiin Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomen alueella. Saat meiltä tarvittaessa myös pihojen pohjatyöt sekä salaojien ja sadevesijärjestelmien rakentamisen.

Ota yhteyttä!
K-S Putki&Kaivuu Oy

Omakotitalojen pohjatyöt

Pohjatyöt ovat tärkeä osa omakotitalon rakentamista. Huolellinen suunnittelu ja toteutus varmistavat sen, että talo lepää kestävällä perustalla ja on turvallinen asua pitkään.

 

Huolehdimme pohjatöiden suunnittelusta ja toteutuksesta osaavin ottein. Palvelumme kattavat muun muassa maanraivauksen, maanpinnan tasoittamisen, louhinnan ja pohjan kaivamisen. Voit tilata meiltä samalla myös salaojajärjestelmän asentamisen.

Hallien pohjatyöt

Suurempikokoisten teollisuushallien ja muiden hallien pohjatyöt edellyttävät vankkaa ammattitaitoa. Hallin suuri koko tuo mukanaan esimerkiksi suuremman painon ja erityisvaatimuksia.

 

Yritykseltämme löytyy runsaasti osaamista ja kokemusta myös raskaan teollisuuskäytön hallien pohjatöistä. Menetelmämme ja käyttämämme materiaalit ovat rakennusmääräysten ja kaikkien standardien mukaisia.

Pihan pohjatyöt samalla

Voimme tehdä samalla kiinteistöllä tarvittavat pihan pohjatyöt. Hyvin tehdyt pohjatyöt varmistavat pihan kestävyyden ja pitkäikäisyyden sekä helpottavat pihanhoitoa tulevaisuudessa.

 

Palvelumme kattavat esimerkiksi pihan tasoituksen, nurmen istutuksen, kivetyksien ja asfalttipohjien teon sekä istutusaltaiden asennuksen. Autamme halutessasi koko urakassa suunnittelusta toteutukseen ja viimeistelyyn saakka.

Pihatyöt

Katso referenssit!

Olemme kokeneita tekijöitä, jotka ovat urakoineet useilla pohjatyömailla Jyväskylässä ja Keski-Suomessa. Kokemuksemme kattaa niin omakotitalojen kuin muidenkin rakennusten pohjatyöt.

 

Katso esimerkkejä toteuttamistamme töistä ja pyydä tarjous. Töiden aloitus onnistuu tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Toteutuneet työt
K-S Putki&Kaivuu Oy

Teemme rakennusten pohjatyöt kokenein ottein Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!