Salaojien ja sadevesijärjestelmien asennus ja saneeraus Jyväskylässä ja Keski-Suomessa

K-S Putki&Kaivuu Oy tarjoaa maanrakennuksen monipuolista osaamista. Palvelumme kattavat salaojien ja sadevesijärjestelmien asennukset ja saneeraukset. Palvelemme joustavasti Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomen alueella.

Ota yhteyttä!
K-S Putki&Kaivuu Oy

Salaojien asennukset ja saneeraukset

Salaojat ovat tärkeä osa talon kosteussuojausta. Ne ohjaavat sade- ja sulamisveden pois talon perustusten läheltä ja estävät siten kosteuden pääsyn rakenteisiin. Salaojien avulla voidaan ehkäistä home- ja lahovaurioita ja varmistaa rakennuksen pitkäikäisyys.

 

Suunnittelemme ja asennamme salaojat ammattitaidolla. Teemme myös salaojien saneerauksia, jos vanhat salaojat ovat tukkeutuneet tai vaurioituneet. Saat meiltä myös apua salaojien tarkastamiseen ja huoltamiseen. Voimme esimerkiksi avata tukkeutuneen salaojan.

Muut maanrakennustyöt

Sadevesijärjestelmien asennukset ja uudistukset

Sadevesijärjestelmät keräävät katolta valuvan sadeveden ja ohjaavat sen pois talolta. Näin estetään veden kertyminen talon ympärille ja viime kädessä kosteuden pääseminen rakennuksen perustuksiin ja sisälle rakennukseen. Sadevesijärjestelmät suojaavat myös piha-alueita ja parantavat pihan viihtyisyyttä.

 

Saat meiltä sadevesijärjestelmien suunnittelun ja asennuksen uudisrakennuksiin. Teemme myös sadevesijärjestelmien saneerauksia, jos vanhat järjestelmät ovat vaurioituneet tai eivät toimi tehokkaasti.

Kaikki tarvittava huomioon

Salaoja- ja sadevesijärjestelmän suunnittelussa on otettava huomioon useita tekijöitä, kuten maaperän tyyppi, rakennuksen sijainti ja ominaisuudet, alueen sademäärä ja lumipeite sekä erilaiset viranomaismääräykset. Myös järjestelmän huollettavuudella ja esimerkiksi kustannuksilla on merkitystä.

Salaoja- ja sadevesijärjestelmän suunnittelu ja asennus onkin syytä antaa ammattilaisen tehtäväksi. Ammattilainen osaa ottaa huomioon kaikki edellä mainitut tekijät ja suunnitella järjestelmän, joka toimii tehokkaasti ja suojaa rakennusta kosteusvaurioilta.

Rakennustyökuvake

Asennamme ja saneeraamme salaojat ja sadevesijärjestelmät Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomen alueella.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!