Teemme ilmastointityöt Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa

K-S Putki&Kaivuu Oy tekee ilmastointityöt kotitalouksille Jyväskylässä ja Keski-Suomessa. Palvelumme kattaa suunnittelun ja asennukset. Olemme merkkiriippumaton yritys, joka auttaa sinua löytämään tarpeisiisi vastaavan, laadukkaan ratkaisun. Saat meiltä saman katon alta myös muun muassa lämmitysjärjestelmän asennuksen.

Ota yhteyttä!
K-S Putki&Kaivuu Oy

Terveellistä sisäilmaa

Ilmastointi on tärkeä osa rakentamista ja luo edellytykset asumisviihtyvyydelle. Toimiva ilmastointi takaa miellyttävän ja terveellisen sisäilman sekä energiatehokkaan lämmityksen ja jäähdytyksen.

 

Yrityksemme tarjoaa ilmastointityöt erityisesti yksityisille kotitalouksille. Otamme hoitaaksemme urakat sekä uudisrakennuksissa että saneerattavissa kohteissa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Asiantunteva suunnittelu

Teemme ilmastointityöt suunnittelusta alkaen. Halutessasi voimme myös tehdä työt olemassa olevien suunnitelmien perusteella. Varmistamme kuitenkin, että suunnitelmat vastaavat tarkoitustaan.

 

Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaan ja suunnittelijoiden kanssa. Siten varmistamme, että järjestelmä täyttää kaikki tarpeet ja vaatimukset. Otamme huomioon useita tekijöitä, kuten rakennuksen ominaisuudet, käyttäjien tarpeet ja energiatehokkuuden.

Laadukas toteutus

Asennamme ilmastointijärjestelmän ammattitaidolla ja alan standardien mukaisesti. Asennuspalvelumme kattaa tarvittavien ilmastointikanavistojen ja -koneiden asennuksen sekä sähkötyöt. Käytämme laadukkaita materiaaleja ja komponentteja. Niiden avulla varmistamme järjestelmän pitkän käyttöiän ja luotettavan toiminnan.

 

Kannattaa kuitenkin muistaa, että ilmastointijärjestelmä vaatii huoltamista pysyäkseen moitteettomassa kunnossa. Myös laitteiston säännönmukaisesta tarkastuksesta on hyvä pitää huolta.

Merkkiriippumatonta palvelua

Markkinoilla on lukuisien eri valmistajien tuotteita. Olemme merkkiriippumaton asennusliike, ja autamme sinua valitsemaan oikeanlaisen järjestelmän. Varmistamme, että se toimii optimaalisella tavalla. 

 

Yrityksemme avulla varmistat sen, että saat juuri sinun tarpeisiisi ja budjettiisi sopivan ilmastointijärjestelmän. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Rakennustyökuvake

Teemme ilmastointityöt suunnittelusta asennuksiin Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomen alueella.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!