Pihatyöt toiveidesi mukaan Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa

K-S Putki&Kaivuu Oy tekee pihatyöt kokemuksella Jyväskylässä ja Keski-Suomessa. Autamme luomaan toiveidesi mukaisen, kauniin ja toimivan pihan. Palvelumme kattavat muun muassa pihojen pohjatyöt, pihojen tasaukset, nurmien istutuksen, kivetyksien ja asfalttipohjien teon sekä istutusaltaiden asennuksen. Saat meiltä saman katon alta myös muun maanrakennuksen.

Ota yhteyttä!
K-S Putki&Kaivuu Oy

Pihojen suunnittelu ja pohjatyöt

Suunnittelemme ja toteutamme pihat asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Teemme kaikki työt alusta loppuun asti, aina maanrakennustöistä kasvien istutukseen.

 

Aloitamme kartoittamalla pihaa koskevat toiveesi ja laatimalla pihasuunnitelman. Suunnitelma sisältää muun muassa nurmikon, kivetysten ja laatoitusten sekä kasvien sijoittelun.

 

Valmistelemme pohjan huolellisesti. Tasaamme piha-alueet ja valmistamme, että kaltevuus ohjaa sadeveden pois rakennuksen luota. Teemme pohjatyöt sekä uusille että jo käytössä oleville pihoille.

Kivetykset ja asfaltoinnit

Asennamme pihakiveykset ja laatoitukset toiveidesi mukaan. Käytämme laadukkaita materiaaleja ja varmistamme, että lopputulos on tyylikäs ja pitkäikäinen. Autamme sinua valitsemaan kivityypin, joka sopii parhaiten pihasi tyyliin ja käyttötarkoitukseen.

 

Asfalttipohja on kestävä ja helppohoitoinen vaihtoehto esimerkiksi pihateille ja parkkipaikoille. Teemme asfalttipohjat ammattitaidolla. Varmistamme, että lopputulos on tasainen ja kestää kovaa käyttöä.

Nurmikot ja istutusaltaat

Asennamme nurmikot sekä kylvämällä että valmiiden rullien avulla. Menetelmän valinta riippuu muun muassa pihan koosta, maaperän laadusta ja toiveistasi. Rullien avulla laitetusta nurmesta pääsee nauttimaan nopeammin!

 

Rakennamme istutusaltaita ja istutuslaatikoita erilaisista materiaaleista, kuten puusta, kivestä ja betonista. Voimme myös suunnitella istutusaltaiden ja istutuslaatikoiden kasvillisuuden toiveiden mukaan. Istutusaltaat ovat kaunis ja käytännöllinen tapa rajata piha-alueita ja tuoda erilaisia kasveja pihan käyttäjien iloksi. 

Rakennustyökuvake

Teemme pihatyöt toiveidesi mukaan Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!