Energiatehokkaiden lämmitysjärjestelmien asennus Jyväskylässä ja Keski-Suomessa

K-S Putki&Kaivuu Oy asentaa monenlaiset lämmitysjärjestelmät avaimet käteen -periaatteella Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomen alueella. Avullamme voit säästä luontoa ja energiaa. Tutustu myös ilmastointiratkaisuihin!

Yhteystiedot
K-S Putki&Kaivuu Oy

Asumismukavuutta lämmitysjärjestelmällä

Oikein suunniteltu ja laadukkaasti asennettu lämmitysjärjestelmä takaa lämmön ja mukavuuden sisätiloissa. Samalla ratkaisu on energiatehokas ja säästää rahaa.

 

Tarjoamme kattavat palvelut lämmitysjärjestelmän asentamista tai vaihtamista suunnitteleville. Voimme asentaa öljylämmitteiset lämmitysjärjestelmät, mutta saat meiltä myös esimerkiksi kaukolämpöjärjestelmät ja maalämpöjärjestelmät avaimet käteen -periaatteella. Palvelumme kattaa muun muassa putkistot, tarvikkeet ja kaikki tarvittavat asennukset. Teemme myös patteriasennukset ja venttiilien vaihdot.

Maalämpö hyötykäyttöön

Maalämpö on ympäristöystävällinen ja energiatehokas lämmitysjärjestelmä, joka hyödyntää maaperään varastoitunutta lämpöä. Se koostuu lämmönkeruuputkistosta, maalämpöpumpusta ja lämmönjakolaitteistosta.

 

Maaperään asennetut lämmönkeruuputket keräävät maaperään varastoituneen lämmön. Maalämpöpumppu ottaa tämän lämmön talteen ja sovittaa sen lämpötilan sopivalle tasolle lämmityksen ja käyttöveden tarpeita silmällä pitäen.

 

Maalämpöjärjestelmä on luotettava ja kestävä. Oikein asennettuna se toimii jopa 50 vuotta. Kerromme mielellämme lisää!

Huoleton kaukolämpö

Kaukolämpö on huoleton ja energiatehokas lämmitysratkaisu. Kaukolämpölaitos tuottaa lämpöä, joka jaetaan kaukolämpöverkon kautta kiinteistöösi. Lämpö kulkee eristetyissä putkissa, ja se on lämmintä ja käyttövalmista heti. Kiinteistössä lämpöä voidaan käyttää lämmitykseen ja käyttöveden lämmitykseen.

 

Kaukolämmöllä voit myös pienentää hiilijalanjälkeäsi, sillä kaukolämpölaitokset tuottavat energiaa monenlaisista energianlähteistä. Näihin kuuluvat esimerkiksi biopolttoaineet ja teollisuuden hukkalämpö.

 

Kaukolämmön asentaminen edellyttää, että kiinteistö sijaitsee alueella, jolla kaukolämpöverkko on saatavilla. Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarpeistasi ja kaukolämmön sopivuudesta!

Rakennustyökuvake

Asennamme lämmitysjärjestelmät avaimet käteen -periaatteella Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!