Kunnallistekniikan rakentaminen ja saneeraaminen Jyväskylässä ja Keski-Suomessa

K-S Putki&Kaivuu Oy:n maanrakennuspalveluihin kuuluu myös kunnallistekniikan rakentaminen Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomen alueella. Saat meiltä vesi- ja viemärirunkolinjojen uudisrakentamisen ja saneerauksen.

Ota yhteyttä!
K-S Putki&Kaivuu Oy

Vesi- ja viemärirunkolinjojen uudisrakentaminen

Rakennamme uusia vesi- ja viemärirunkolinjoja asuinalueille ja muihin kohteisiin. Runkolinjat koostuvat putkista, jotka kuljettavat vettä ja jätevettä laajemmalle alueelle. Ne yhdistävät pienemmät putket, jotka palvelevat yksittäisiä kiinteistöjä.

 

Teemme tiivistä yhteistyötä suunnittelijoiden ja muiden urakoitsijoiden kanssa, jotta projekti etenee sujuvasti ja yhdessä sovitussa aikataulussa pysyen.

Vesi- ja runkolinjojen saneeraukset

Saneeraamme vanhoja ja vaurioituneita vesi- ja viemärirunkolinjoja. Saneeraustarve voi johtua esimerkiksi linjojen iästä, vuodoista tai kapasiteetin riittämättömyydestä.

 

Teemme saneeraustyöt siten, että ne aiheuttavat mahdollisimman vähän haittaa ympäristölle ja asukkaille. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous urakkaasi varten!

Kokonaisvaltaista palvelua

Vesi- ja viemärirunkolinjojen rakentaminen on monivaiheinen prosessi. Aluksi on suunniteltava putkistojärjestelmän reitti ja materiaalit. Suunnitteluun vaikuttavat muun muassa maaperän ominaisuudet, ympäristön vaatimukset ja tulevaisuuden tarpeet. Seuraavaksi kaivetaan ojat putkille. Putket asennetaan ojiin ja liitetään toisiinsa huolellisesti. Putkistojärjestelmän tiiviys varmistetaan painekokeilla. Lopuksi putkistojärjestelmä tarkastetaan ja dokumentoidaan.

 

Tämä monivaiheinen prosessi vaatii ammattitaitoa ja kokemusta. Ota yhteyttä ammattilaisiimme. Hoidamme tarvittaessa koko urakan alusta loppuun asti.

Katso referenssimme

Olemme luotettava urakoitsija, jolla on laaja kokemus vesi- ja viemärirunkolinjojen rakentamisesta ja saneeraamisesta. Sivuiltamme löydät kuvia ja kuvauksia toteuttamistamme kohteista. 

 

Käy tutustumassa referensseihimme ja ota yhteyttä! Annamme mielellämme tarjouksen urakkaasi varten.

Toteutuneet kohteet
Rakennustyökuvake

Tarjoamme laaja-alaista osaamista kunnallistekniikan urakoihin Jyväskylässä ja Keski-Suomessa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!